Forum turystyczneTurystyka forum
Biura turystyczne
Baza turystyczna
Turystyka biznesowa
Turystyka krajowa
Turystyka zagraniczna wyjazdowa
Transport
Gastronomia
Turystyka zagraniczna przyjazdowa
Turystyka na świecie
Inne związane z branżą
Temat dowolny




Forum grupa: Baza turystyczna

Wątek: Podawać czy nie podawać rybę maślaną?
Autor: Czytelnik IP 85.89.189.*
Data wysłania: 2009-07-16 15:48
Temat: winna Maślana....
Treść: Ja również "padłam ofiarą" rybki maślanej (wędzonej). W moim przypadku objawy zatrucia pojawiły się dopiero dobę po spożyciu tej ryby, a należały do nich: oleista biegunka, pieczenie w przełyku oraz wysypka na całym ciele (nieregularne, różowe plamy) której towarzyszyło swędzenie. Biegunka męczyła mnie ponad 3 dni (w leczeniu pomogły mi leki: Smecta oraz Nifuroksazyd oraz lek na alergię (na wysypkę).
Uważam, że rybka ta powinna być opatrzona informacją o ewentualnych skutkach jej spożycia a najlepiej by było, gdyby została w ogóle wycofana ze sprzedaży.

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:

winna Maślana.... [2009-08-05 03:52 77.115.163.*]
.....miło że znalazłam coś na temat zatrucia smaczną rybką maślaną, masakra moja kupka wygląda jak rozpuszczone masło :( i niestety nie panuje nad nią zupełnie :( dlatego czuwam co by oszczędzić pościele :( NIGDY WIĘCEJ TEJ SMACZNEJ RYBKI.....mam nadzieje że wysypka się nie pojawi..... odpowiedz »

winna Maślana.... [2009-08-05 20:31 87.96.110.*]
Po zjedzeniu pysznej rybki maślanej ślad na dżinsach zniknął dopiero po dziesiątym praniu. odpowiedz »


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

Ogłoszenia praca turystyka, w turystyce


© 2024 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu i zawartej w nim polityki cookies.
strona główna | kontakt | reklama | linki
Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij