|
Wątek:
|
Problemy z czystością i higieną w gastronomii
|
Autor:
|
Czytelnik IP 80.197.213.*
|
Data wysłania:
|
2009-03-10 14:06
|
Temat:
|
Problemy z czystością i higieną w gastronomii
|
Treść:
|
Witam, Piszę pracę związaną z wykorzystaniem środków czyszczących i dezynfekujących w gastronomii. Chciałbym poznać jakie problemy związane z zapewnieniem czystości i higieny w gastronomii spotykacie na co dzień? Np. problemy z usuwaniem zabrudzeń (jakich?), osadzający się kamień, wysokie ceny środków czystości, brak informacji, długi czas realizacji dostaw, mało efektywne środki, problemy z aplikacją, opakowaniami, brak środka do ... (tu wpisz swoją sugestię), itp? Czy macie jakieś sugestie w tej tematyce, typu np. pakiet podstawowy dla małej gastronomii, ulepszenie systemu zamówień, infolinia, praktyczne porady, testy, zmiana wielkości opakowań, itp? Z góry dziekuję za wszelkie informacje.
|