Forum grupa: Gastronomia
Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za wypowiedzi na forum. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt
|
Wątek:
|
Warszawa: Kucharze i kelnerzy domagają się podwyżek
|
Autor:
|
Czytelnik IP 85.89.162.*
|
Data wysłania:
|
2008-10-27 23:37
|
Temat:
|
A może by tak trochę pokory...(?)
|
Treść:
|
To co tu Napisałeś świadczy jedynie o Twojej niewiedzy dziedziny jaką jest "życie". Nie każdy ma tyle szczęścia i możliwości żeby otworzyć sobie swoją własną firmę. Jeżeli nie lubisz dzieci to powinieneś się cieszyć,że Twoi rodzice byli innego zdania-no chyba,że jesteś przypadkiem. Co do kwalifikacji to na pewno posiadam większe niż Ty,szkoły i kursy w kierunku gastronomicznym również. Jestem zadowolony z obecnej pracy bo nie muszę się męczyć z takim "kierownikiem" jak Ty. Skoro tak bardzo narzekasz,iż prowadzenie własnej firmy jest takie męczące bo to lub tamto nie układa się tak jak chcesz,to zastanów się nad pracą fizyczną.Czemu sam nie włożysz kitla lub much i nie popracujesz sam u siebie??? Jakbym był zatrudniony na papier to pewnie bym się domagał tego co mi zabrano,ale niestety tacy jak Ty żeby obniżyć koszty zatrudnili mnie na czarno i tu paradoks ja niestety się zgodziłem bo potrzebne były mi pieniądze. Przez kilkanaście lat słuchałem tego co mi mówił mój kierownik od h.. do h... i cieszę się,że doczekałem się takich czasów.Tego,iż to właśnie tacy jak Ty są w końcu zdani na NAS. Albo chcesz mieć stałego pracownika o świetnych kwalifikacjach za 2500 albo podawacza za 1600. Wybór należy do Ciebie. Pozdrawiam.
|
Odpowiedzi:
|
Zgłoś problem z tą stroną »
|