|
Wątek:
|
Restauracyjne nowości na rynku gastronomicznym Warszawy!
|
Autor:
|
Czytelnik IP 83.17.208.*
|
Data wysłania:
|
2008-10-07 00:16
|
Temat:
|
passe partout nie z dziećmi !!
|
Treść:
|
Przepraszam a kto powiedział, że właściciel restauracji musi wyżywiać personel. Dlaczego tak jest, że nikt nie rozumie problemów osób prowadzących działalność gastronomiczną, dlaczego wszyscy myślicie , że jak klienci zostawiają pieniądze to wystarczy kupić za nie tylko surowce do przygotowania potraw!. Gdzie są koszty takie jak czynsz który trzeba nie ubłagalnie płacić co miesiąc, gdzie są wynagrodzenia połączone z wysokimi kosztami pracy w Polsce, gdzie są raty za kredyty i leasingi, gdzie są setki innych kosztów. Mam dość takiego prostego podejścia osób nie znających się na rzeczy. A propos dziecka 1,5 rocznego w restauracji, owszem są restauracje gdzie jest dostosowane miejsce dla maluchów ale na rozwydrzone dziecko nic nie pomoże i szanowni rodzice dziecko przeszkadzało gościa , nie właścicielce, ale pewnie i tak tego nie zrozumiecie po waszych wypowiedziach :(
A propos 1000 zł wydanych w restauracji. Nie czujcie się wielcy bo takich jak wy są właśnie tysiące tylko 1 procent z was ma wiecznie jakiś problem
|