|
Wątek:
|
Projekt: Analiza nabór personelu hotelowego i gastronomicznego
|
Autor:
|
Czytelnik IP 91.96.112.*
|
Data wysłania:
|
2015-04-23 18:47
|
Temat:
|
Projekt: Analiza nabór personelu hotelowego i gastronomicznego
|
Treść:
|
Kochani koledzy z usług gastronomicznych i hotelarskich oraz kucharze, jesteśmy studentami 8. semestru w kierunku "Cruise Tourism Management“ w szkole wyższej w Bremerhaven w Niemczech. Pracujemy nad projektem analizującym nabór personelu hotelowego i gastronomicznego. W celu sprawdzenia waszego zainteresowania i wiadomości w tym temacie, chciebilyśmy przeprowadzić ankietę w języku niemieckim. Ankieta obejmuje około 10min. czasu i będzie anonimowo oceniane. Jeżeli wzbudziliśmy wasze zainteresowanie prosimy o wasz udział pod następującym linkiem: http://www. q-set. de/q-set. php?sCode=AVFBJKCSDJTZ
Dziękujemy i pozdrawiamy.
Zespoł projektowy Hochschule Bremerhaven
Jennifer Kaselow, Natalie Meyer, Nicole Sojka, Katja Weisse i Lars Wendel
|