Pomoc przy otwarciu, projektowaniu i wyposażeniu lokalu gastronomicznego.
Tematyka:
Ostatnio często trafiam na informacje dotyczące problemów z przygotowaniem lokalu gastronomicznego. Wiem co to znaczy bo sam przez to przechodziłem. Postanowiłem napisać tego posta, bo jestem otwarty na współprace w tej dziedzinie. Oprócz tego, że posiadam doświadczenie jako szef kuchni, prowadziłem również swój lokal gastronomiczny oraz ukończyłem studia na kierunku Technologia Żywności. Jestem więc w stanie przygotować lokal pod gastronomię (ocenić czy miejsce się nadaje, przygotować projekt wyposażenia, okreslić rozmieszczenie sprzętu, przygotować dokumentację (czyli całe wsparcie do momentu odbioru przez SANEPID) oraz pomóc w rozkręceniu biznesu i wyszkoleniu pracowników. Chętnie nawiąże współprace w osobami prywatnymi i firmami. Służę też wsparciem i mogę doradzić w przypadku ewentualnych kłopotów.