|
Wątek:
|
Kontrowersje wokół rewolucyjnej Magdy Gessler
|
Autor:
|
Czytelnik IP 83.6.77.*
|
Data wysłania:
|
2012-05-16 14:41
|
Temat:
|
Celebrytka w kuchni
|
Treść:
|
ten program to schematyczna ściema! Zawsze ten sam scenariusz - najpierw pokazujemy syf i brud, a potem pani "znana restauratorka Magda Gesler, kreatorka smaków" rzuca k*** wami, trochę pochyli się nad kłopotami rodzinnymi i wszystko rozkwita jak na wiosnę. Najlepsi są ci klienci, którzy za darmo przychodzą zjeść, bo kierownik produkcji zaprosił ich jako statystów - i wszyscy "pieją, jak kury do mojego koguta". Chaniebne są te dwie wstawki, gdzie znana pani restauratorka osobistą ręką wlewa wino i wącha zupę. Taka reklama w takiej oglądalności kosztuje ze 100.000 zł, a pani znana restauratorka ma to w kontrakcie! Od 8 lat prowadzę restaurację. Od roku klienci dopytują się czy kotlety są ze świeżego mięsa, czy ryby są mrożone, oglądają pod lupą sztućce, bez sensu grymaszą. Po prostu jak restauracja nie przeszła "słynnych" rewolucji, to NA PEWNO jest tam brudno i wszystko stare i z zamrażarki. Każdy dziś dba o klienta, bo to nasze pieniądze. Dziś już nie ma miejsca dla brudasów i oszukańców, bo jest za duża konkurencja i z jakości nie wolno pogarszać. Każdy o tym wie. Ona nam robi kawał złej roboty. Jednocześnie sama kupuje wszystkie te polepszacze, które z taką pasją wyrzuca na wstępie każdego programu, a wiem to od handlowców. To nie jest tak, że tylko Geslerowa ma dobrze prowadzone restauracje i receptę na mądrość.
|