Forum turystyczneTurystyka forum
Biura turystyczne
Baza turystyczna
Turystyka biznesowa
Turystyka krajowa
Turystyka zagraniczna wyjazdowa
Transport
Gastronomia
Turystyka zagraniczna przyjazdowa
Turystyka na świecie
Inne związane z branżą
Temat dowolny




Forum grupa: Gastronomia

Wątek: Kontrowersje wokół rewolucyjnej Magdy Gessler
Autor: Czytelnik IP 178.42.124.*
Data wysłania: 2012-05-16 13:39
Temat: Celebrytka w kuchni
Treść: To nie jest program dla restauratorów tylko dla Gości, którzy odwiedzają restauracje. Jednak jest wiele elementów nad którymi Restauratorzy powinni pracować: czystość i jakość potraw i usług. Jako praktyk gastronomii zgadzam się z ilością dań w karcie. Gdyby ilość dań odpowiadała sukcesowi restauracji prawdopodobnie lista miała by 150 pozycji w każdej restauracji. Oczywiście decyzja należy do właściciela restauracji. Zastanawiam się tylko gdzie chętniej kupujemy rybę. W smażalni gdzie wybór jest na poziomie 7 czy w restauracji która oferuje wybór 40 szt. Dodam ,że w tej drugiej obsługa twierdzi ,że wszystko jest świeże.

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

Ogłoszenia praca turystyka, w turystyce


© 2024 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu i zawartej w nim polityki cookies.
strona główna | kontakt | reklama | linki
Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij