|
Wątek:
|
Kontrowersje wokół rewolucyjnej Magdy Gessler
|
Autor:
|
Czytelnik IP 178.42.124.*
|
Data wysłania:
|
2012-05-16 13:39
|
Temat:
|
Celebrytka w kuchni
|
Treść:
|
To nie jest program dla restauratorów tylko dla Gości, którzy odwiedzają restauracje. Jednak jest wiele elementów nad którymi Restauratorzy powinni pracować: czystość i jakość potraw i usług. Jako praktyk gastronomii zgadzam się z ilością dań w karcie. Gdyby ilość dań odpowiadała sukcesowi restauracji prawdopodobnie lista miała by 150 pozycji w każdej restauracji. Oczywiście decyzja należy do właściciela restauracji. Zastanawiam się tylko gdzie chętniej kupujemy rybę. W smażalni gdzie wybór jest na poziomie 7 czy w restauracji która oferuje wybór 40 szt. Dodam ,że w tej drugiej obsługa twierdzi ,że wszystko jest świeże.
|