|
Wątek:
|
Kontrowersje wokół rewolucyjnej Magdy Gessler
|
Autor:
|
Czytelnik IP 46.205.87.*
|
Data wysłania:
|
2012-05-16 13:32
|
Temat:
|
Celebrytka w kuchni
|
Treść:
|
Ja jestem w gastronomii 14 lat, od 7 lat prowadzę 2 restauracje. Moja siostra pracuje u Pani Gessler w Manufakturze w Łodzi. Kelnerzy dostają część 10% daniny, w każdym miesiącu inną część, zależną chyba od humoru. Mimo to wmawia się im, że dostają 10%. Kolejny przykład - we włoskiej Marcello p.Gessler podaje się np. argentyńskie steki, które z kuchnią włoską mają niewiele wspólnego. Ale widocznie nie kłóci się to ze spójnością oferty lokalu :) Po za tym cenię Panią Gessler za charyzmę i osobowość telewizyjną. Ale obydwiema rękami podpisuję się, że złą robotę nam RESTAURATOROM robi! Emilia
|