|
Wątek:
|
Lokale gastronomiczne wprowadzają zakaz palenia
|
Autor:
|
Czytelnik IP 999.999.999.*
|
Data wysłania:
|
2005-11-10 21:44
|
Temat:
|
I tak trzymać
|
Treść:
|
I tak trzymać. Nie można dyskryminować niepalących.
A i palaczom, też wyjdzie to na zdrowie .....
A i renoma lokalu wzrośnie ...
|
Odpowiedzi:
I tak trzymać [2006-10-21 12:48 217.153.155.*]
To dyskryminacja palących.Ja lubię sobie zapalić a zwłaszcza w pubie przy piwku.A teraz czuję, że urządzono na mnie nagonkę odpowiedz »
I tak trzymać [2006-10-21 14:20 83.238.238.*]
Nagonka to ma miejsce wtedy gdy palacze (może nie wszyscy, ale bardzo liczni) nie pytając innych o zdanie, zaciągają się dymem, a następnie wydychją go innym prosto w twarz, tudzież gdzieś, obok co i tak niezmiernie cuchnie , a potem jeszcze sąoburzeni gdy poprosi sięich grzecznie , że nie każdemu taki zapach odpowiada .... Jeśli wszędzie można palić bez ograniczeń , to jak nie czuć się dyskryminowanym przez dym .... ????? odpowiedz »
I tak trzymać [2010-09-16 20:21 89.76.135.*]
Guzik prawda. Powinna być wolność wyboru. Niech każdy właściciel zdecyduje, czy w jego lokalu można palić czy nie. Jeżeli będę chciał napić się piwa w czystym powietrzu, to pójdę do pubu Cameleon. A jeżeli będę chciał zapalić do piwa papierosa, to pójdę do pubu u Maniusia. Jednocześnie unikniemy sytuacji, gdy dorośli ludzie będą się zachowywać jak licealiści. Czyli będą palić pokątnie, w bramach. odpowiedz »
|