Kucharz - ile zarabia w polskich restauracjach? [2012-01-30 20:17 83.24.177.*] Mam pytanie. Mój mąż pracuje obecnie w jednej z najlepszych restauracji w Warszawie. Ostatnio otrzymał propozycję pracy w 4-gwiazdkowym hotelu na zimnej kuchni. Na początek proponują mu 1600zł... W obecnej restauracji zaproponowali mu także awans- przejście na gorącą kuchnię, zarobki 2500-2800zł. Co byście proponowali? Zostać w zwykłej restauracji u "prywaciarza" za większe pieniądze, czy przejście do renomowanego hotelu, co lepiej wygląda w Cv, ale za ŚMIESZNE pieniądze... ?odpowiedz »
Kucharz - ile zarabia w polskich restauracjach? [2012-02-21 23:56 77.253.96.*] ojoj marnie płaci ta najlepsza knajpa:) i tak źle i tak nie dobrze , w obu przypadkach są + i - :) w hotelach jednak zazwyczaj panują lepsze warunki do pracy jest tyle do eki co na umowie i nie wykorzystują aż tak bardzo jak prywata:) poza tym można się wspiąć wyżej w szybszym tempie niż w knajpie. a tak na marginesie po 14 latach w gastronomii z tego 3 za granicą siedzę w 3* pod Warszawą za 2200 do ręki .:( smutne ale prawdziweodpowiedz »
Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie. OK, zamknij