T. Morawski. Właściciel sieci restauracji Sphinx [2007-06-06 16:25 83.13.95.*] Jestem rodowitym lodzianem i jestem częstym gościem sphinxa od samego jego poczatku, najlepiej czuje się w restauracji Sphinxa na Piotrkowskiej 93 i w Manufakturze-Gratuluje klimatu jaki tworzy obsługa!!!odpowiedz »
T. Morawski. Właściciel sieci restauracji Sphinx [2007-06-30 09:04 83.14.127.*] Odradzam odwiedzanie tej restauracji\!!!pracowalam tam i widzialam jak przyotowywane sa posilki!sanepid by sie wystraszyl.przeterminowane produkty sa mieszane ze swiezymi zeby zabic zapach,miesa sa rozmrazane wielokrotnie az smierdza,na to kucharze tez znalezli sposob-duzo przypraw i dlugie smazenie,frytki sa przeterminowane kilka miesiecy!jedynym swiezym produktem jest tam salata,to co spadnie na ziemie jest rowniez podawane,pracownicy nie myja warzyw tylko wrzucaja je do brudnego zlewy,oczywiscie rak tez nie myja,a jak jest duzy ruch to gotuja kilka roznych potraw na tych samych patelniach nie myjac ich nawet.juz nie mowiac nawet ze kucharze nie maja tam zadnych kfalifikacji oraz zatrudniane sa osoby bez badan sanepidowskich.sama zostalam przyjeta a nie mam badan.szef powiedzial ze sa one zbedne i zal mu pieniedzy zeby mi oddawac za ich zrobienie.moja kuzynka wymiotowala4razy po jedzeniu ze sphinxa a byla tam 5 razy.jesli wiec mile wam zycie nie chodzcie tam jesc!!!!!odpowiedz »
T. Morawski. Właściciel sieci restauracji Sphinx [2009-03-22 17:14 79.173.6.*] pracowalas tam???hmmm dziwne...bo z tego co wiem a wiem duzo na temat Sphinxa to kobiet tam nieprzyjmuja:))wiec co na zmyjce robiłas? sa to oszczerstwa i sabotaż co ta Paniusia napisała.Prosze bardzo...poproscie szefa restauracji o to aby wam pokazał jak jest na kuchni i jak wyglada przygotowanie posiłków ma pozniej wycoagajcie wnioski.Pozdrroooodpowiedz »
Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie. OK, zamknij