Forum turystyczneTurystyka forum
Biura turystyczne
Baza turystyczna
Turystyka biznesowa
Turystyka krajowa
Turystyka zagraniczna wyjazdowa
Transport
Gastronomia
Turystyka zagraniczna przyjazdowa
Turystyka na świecie
Inne związane z branżą
Temat dowolny




Forum grupa: Gastronomia

Wątek: Franczyza - dobry, czy zły sposób na otwarcie lokalu gastron
Autor: Czytelnik IP 46.186.87.*
Data wysłania: 2011-08-18 12:45
Temat: Brać się za franczyzę?
Treść: Najgorsza franczyza to zdecydwanie bioway. Nie ma nic gorszego. Okropne jedzenie, tandetny wystrój. Z zewnatrz wyglada jak dom pogrzebowy, w środku podróba mcdonaldsa.

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:

Brać się za franczyzę? [2013-11-04 13:51 79.188.186.*]
A ja odradzam Green Way, nigdzie takiego tandeciarstwa nie widziałam...
Bioway może i przypomina McDonldsa, ale za to ma klasę.
Da Grasso za to coś upada, ale dalej jest wszędzie ;)
odpowiedz »

Brać się za franczyzę? [2012-04-11 17:50 93.95.93.*]
odstąpię pizzerię Gruby Benek w Gliwicach - franszyza odpowiedz »

Brać się za franczyzę? [2012-03-14 22:42 46.113.157.*]
Odradzam franczyze szczególnie sieć Da Grasso Brak kompetencji, a ponadto sieć się rozpada ze względu na toczący się proces w sądzie za brak praw autorskich do marki da grasso, jest to kwestia juz najbliższego czasu. Proszę nie inwestować bo siec oszukuje i manipuluje odpowiedz »


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

Ogłoszenia praca turystyka, w turystyce


© 2024 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu i zawartej w nim polityki cookies.
strona główna | kontakt | reklama | linki
Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij