Forum turystyczneTurystyka forum
Biura turystyczne
Baza turystyczna
Turystyka biznesowa
Turystyka krajowa
Turystyka zagraniczna wyjazdowa
Transport
Gastronomia
Turystyka zagraniczna przyjazdowa
Turystyka na świecie
Inne związane z branżą
Temat dowolny




Forum grupa: Gastronomia

Wątek: Skąd pochodzą dorsze w nadmorskich smażalniach?
Autor: Czytelnik IP 83.28.251.*
Data wysłania: 2007-03-22 13:52
Temat: Zakaz połowów i... świeży dorsz w smażalniach
Treść: Moim doswiadczeniem jest około 12 wypraw w ostatnich 2 latach w tym zawody w których brało udział 28 osób .Podczas tych wypraw najczęściej dwudniowych rekordy to było 40 szt (z niwymiarowymi) więc proponuję wsadzić między bajki te setki kilogramów bo najczęściej to jeszcze odwiedzamy przetwórnię aby ryb dokupić .A na marginesie to proponuję tych wędkarzy ważyć przed i po rejsie, sprawdzać kieszenie długość pilkerów itp.
Wyprawa kosztuje summa sumarum 500zł !!!!! ZA 14SZT DORSZA TO CHYBA JEST TROSZKę ZA DROGO

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

Ogłoszenia praca turystyka, w turystyce


© 2024 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu i zawartej w nim polityki cookies.
strona główna | kontakt | reklama | linki
Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij