|
Wątek:
|
Skąd pochodzą dorsze w nadmorskich smażalniach?
|
Autor:
|
Czytelnik IP 83.28.251.*
|
Data wysłania:
|
2007-03-22 13:52
|
Temat:
|
Zakaz połowów i... świeży dorsz w smażalniach
|
Treść:
|
Moim doswiadczeniem jest około 12 wypraw w ostatnich 2 latach w tym zawody w których brało udział 28 osób .Podczas tych wypraw najczęściej dwudniowych rekordy to było 40 szt (z niwymiarowymi) więc proponuję wsadzić między bajki te setki kilogramów bo najczęściej to jeszcze odwiedzamy przetwórnię aby ryb dokupić .A na marginesie to proponuję tych wędkarzy ważyć przed i po rejsie, sprawdzać kieszenie długość pilkerów itp. Wyprawa kosztuje summa sumarum 500zł !!!!! ZA 14SZT DORSZA TO CHYBA JEST TROSZKę ZA DROGO
|