Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za wypowiedzi na forum. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt
|
Wątek:
|
Kebab podbija polską gastronomię
|
Autor:
|
Czytelnik IP 213.92.191.*
|
Data wysłania:
|
2011-01-04 01:54
|
Temat:
|
Kebab podbija polską gastronomię
|
Treść:
|
Ciekawa jestem jaki jest odsetek zatruć pokarmowych spowodowanych kebabem? Podgrzewanie w dzień, wyłączanie na noc albo i w dzień jak nie ma klientów - to raj dla bakterii chorobotwórczych. Kiedyś na www.neostandard.pl oglądałam film dokumentalny w tym temacie. Polecam.
|
Odpowiedzi:
Kebab podbija polską gastronomię [2014-03-11 18:33 78.10.72.*]
w sobotę 8 marca zjedliśmy z mężem kebab zakupiony w budce przy ul.Starzyńskiego w Ozorkowie.Mój mąż miał silne rozwolnienie ,ja bóle brzucha,rozwolnienie i wymioty,przy tym silne drgawki zimna. Już trzeci dzień jak się żle czuję,nie mogę nic jeśc,a w buzi mam gorzko,posmak mydła.Rozmawiałam dzisiaj z właścicielem,nie raczył mnie nawet przeprosic.Powiedział mi,że w tym dniu miał utarg 500 zlotych i nikt nie zglosił żadnych pretensji. odpowiedz »
|