|
Wątek:
|
Zakaz palenia zagraża gastronomii?
|
Autor:
|
Czytelnik IP 188.33.75.*
|
Data wysłania:
|
2010-02-10 13:56
|
Temat:
|
Projekt tzw. ustawy antytytoniowej
|
Treść:
|
Lobby palaczy, producentów i wyrobów tyoniowych jest niezmiernie silne. Ale z tymi stratami z racji niepalenia, to chyba przesada. W życiu nie zostawię ani grosza w lokalu,w którym śmierdzi dymem. To miejsce w którym brak klasy i poziomu. Ja osobiście jeśli mam wybór - wejść do lokalu, w którym się pali lub nie wejść wcale - wolę niewejść i nie, któego skorzystać z usług, za które mam zapłacić i wąchać dym, którego nie znoszę. Odkąd pojawiły się lokale dla niepalących, zdecydowanie częściej umawiam się tam z moimi znajomymi, którzy podzielają moje poglądy. Ciastko z kawą bez dymu jest zdecydowaniesmaczniejsze niż to okopcone .
|