Forum grupa: Gastronomia
Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za wypowiedzi na forum. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt
|
Wątek:
|
Nie ma rąk do pracy w gastronomii i hotelarstwie?
|
Autor:
|
Czytelnik IP 89.228.48.*
|
Data wysłania:
|
2009-10-27 18:02
|
Temat:
|
wolac o pomste do Nieba
|
Treść:
|
To jeśli ktoś zrobił coś dla Ciebie lub innych przykrego wtedy Ty wołasz o pomstę do Nieba. Paulina
|
Odpowiedzi:
wolac o pomste do Nieba [2010-12-20 19:45 89.17.244.*]
nawet fajnne odpowiedz »
wolac o pomste do Nieba [2010-01-17 16:49 95.158.100.*]
Nie ma rąk do pracy właśnie dlatego ze wprowadzono sezonowośc zatrudnienia-to oplacalne dla przedsiębiorcy (zarobi w sezonie na caly rok) i jezeli tak samo sezonowy pracownik moglby zarobić tyle zeby odłozyc na przetrwanie z rodzina do nastepnego sezonu-nie byloby w/w problemów.Przedsiębiorca chce mieć doswiadczonego,dobrego pracownika z kwalifikacjami ale jednocześnie traktuje go jako "dorywczego".Jak to sobie wyobrazić?-odejść ze stałej pracy na dwa miesiące żeby w sezonie popracować w gastronomii? odpowiedz »
|
Zgłoś problem z tą stroną »
|