|
Wątek:
|
Polski kawior robi furorę za granicą
|
Autor:
|
Czytelnik IP 92.55.246.*
|
Data wysłania:
|
2009-10-22 15:16
|
Temat:
|
kawior - dobry
|
Treść:
|
Witam, Chciałbym zainteresować Państwa produktami firmy Caviar-creator, pochodzącymi z najnowocześniejszej i najbardziej ekologicznej aquakultury na świecie.
Nasz jesiotr trzymany jest w wyjątkowo sterylnych warunkach, nie jest to chów stawny. Chów ten nosi nazwę "Aquafarming", dzięki czemu ryby chronione są przed negatywnym wpływem środowiska zewnętrznego i nie są wzmacniane antybiotykami ani innymi chemicznymi dodatkami. Woda, w której hodowane są ryby poddawana jest stałej filtracji i dwa razy w ciągu jednej godziny oczyszczana jest mechanicznie i biologicznie. Wpływa to na różnice w smaku kawioru, nie ma on posmaku specyficznego dla ryby hodowanej w warunkach stawnych (muł). Wyczuwa się orzechowy smak. Świadczy to o najwyższej próbie naszego kawioru. Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu oraz obejrzenia naszej strony internetowej (namiary i adres strony poniżej).
Sebastian Wachowski Sales Manager mobile: (+48) 883 346 506 s.wachowski@caviar-creator.com www.caviar-creator.com
|