Forum grupa: Gastronomia
Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za wypowiedzi na forum. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt
|
Wątek:
|
Warszawa: Kucharze i kelnerzy domagają się podwyżek
|
Autor:
|
Czytelnik IP 83.8.255.*
|
Data wysłania:
|
2009-10-04 15:11
|
Temat:
|
DObrych kucharzy i kelnerów trzeba cenić!
|
Treść:
|
Fakt dodbrych kucharzy trzeba szanować sam nim jestem z 1o letnim stazem pracy zaczynałem na zmywaku pózniej obierak pózniej byłem kucharzem a teraz szefem kuchni charowałem po 12 a nawet 16 godz nie załuje tego nauczyłem sie duzo zaczynałem prace od najnizszego wynagrodzenia fakt teraz poracuje za konkretne pieniadze i dziwie sie młodym ze nie chca pracowac za 1000 zł dla mnie to jest smieszne zawcze trzeba od czegoś zacząc
|
Odpowiedzi:
DObrych kucharzy i kelnerów trzeba cenić! [2010-03-03 23:16 213.25.46.*]
masz racje ja tez zaczynałem od podstaw najpierw przygotowanie zawodowe puzniej 2 latka pracy gdzie utargi wynosily po 2- 3 tys dziennie masakra szlo sie ztrzec od tego czasu minęlo 7 lat jak zaczynalem od 800zl to teraz mam 1800 takze warto przejs małą szkole zycia bo naprawde ludzie cie docenią pozdrawiam odpowiedz »
DObrych kucharzy i kelnerów trzeba cenić! [2010-04-12 14:50 94.168.111.*]
to faktycznie ci nawalili po 7 latach hahaha coz za wielkie pieniadze naprawde warto bylo... odpowiedz »
|
Zgłoś problem z tą stroną »
|